Rotselaar steunt slachtoffers Haiyan

Rotselaar steunt slachtoffers Haiyan

Benefietconcert + acties jeugdverenigingen op 6, 7 en8 december

 jeugdraad_0.jpg

Op zaterdag 7 december om 20u organiseert de GROS (gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking) in de kerk van Rotselaar-Heikant (Schoolstraat) een benefietconcert ten voordele van de slachtoffers van de tyfoon Haiyan in de Filipijnen.

Op het programma staan het fluitenkwartet Pamina, het a capella koor Canzonetta en de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia. De toegangsprijs is 15 euro en gaat integraal naar het goede doel.

Mensen kunnen ook bijdragen door te storten op BE53 7320 2523 9653 (BIC: CREGBEBB) met als mededeling ‘Rotselaar’. (Rekeningnummer Artsen Zonder Grenzen).

Ook onze jeugdverenigingen laten zich van hun beste kant zien. Hieronder een overzicht van hun geplande acties:

 

  • Scouts Heikant - zondag 08/12/2013 - verkoopactie om 17.00u aan scoutsterrein: chocomelk en koeken te koop voor € 1.5.
  • Scouts Wezemaal – vrijdag 6 december 2013 – geldinzameling op Witte non-quiz. Indien hier niet genoeg geld mee verzameld wordt, gaat scouts Wezemaal nog op zondag 8 december chocomelk verkopen na afloop van de soutsactiviteiten.
  • Chiro Werchter – zondag 8 december – vekoopactie warme chocomelk om 17u aan de chiroterreinen.
  • JH Floere Bloes – vrijdag 6 december – ‘Floere Fridays goes Haiyan Fridays’ – je kan in het jeugdhuis plaatjes aanvragen in ruil voor een bedrag naar keuze. Al het ingezamelde geld gaat integraal naar het goede doel.
  • Chiro Wezemaal – zondag 8 december – verkoopactie chocomelk en cake om 17u aan de chiroterreinen.
  • Scouts Rotselaar – zondag 8 december – verkoopactie chocomelk om 17u aan de scoutsterreinen.
  • Jeugdraad Rotselaar: ‘Haiyan 5 = 6’ - voor elke €5 die door de jeugdwerkinitiatieven wordt ingezameld voor deze acties, legt de jeugdraad er € 1 bovenop.