Podiumvlees 2019: de finale

Op vrijdag 26 april gaat de jeugdraad van Rotselaar op zoek naar de ultieme lokale muzikale helden die hun talent wereldkundig maken tijdens een rechtstreeks duel met vijf deelnemers: de finale van Podiumvlees.

20190000_PIC_podiumvlees_2019.jpg

De demojury heeft gezweet en gezwoegd maar uiteindelijk zijn er uit 26 prachtige inschrijvingen 5 topfinalisten gekomen die het tegen elkaar zullen opnemen in de spannende finale. Kom zeker supporteren voor de bands en ontdek welke cover zij opgelegd kregen door de finalejury. Een gouden toekomst is weggelegd voor de winnaar, die een studiosessie in The Great Oak studio wint als hoofdprijs.

Podiumvlees is een organisatie van de Jeugdraad Rotselaar in het kader van Lokale Helden, een initiatief van Poppunt. De Rotselaarse jeugddienst ondersteunt Podiumvlees ook financieel om de jeugdcultuur en het lokale jeugdtalent te promoten.

De deelnemende groepen

 • Casual Sunday - Drie Rotselaarse boys brengen zweverige popmuziek. Ze bestaan nog geen jaar en zijn nu al klaar voor het podium.
   
 • Familiar Faces - Vier studenten uit Leuven slaan de handen in elkaar om samen eigen atmosferische indiepopsongs te brengen met een eigen twist. Een vleugje Hooverphonic valt te ontdekken in de betoverende stem van frontvrouw Lien Van Den Bergh.
   
 • Marge - Singer-songwriter uit Leuven. Ze zing zelf geschreven popsongs. Samen met een volledige band komt ze op 26 april haar talent tonen.
   
 • One Man Brawl - Keiharde luide no-nonsense bluesrock. Catchy gitaarpartijen, brommende bass riffs en drillende drums. Of ons podium na hun passage nog heel zal zijn, is nog maar de vraag.
   
 • RUTH. - Intieme akoestische indie pop. RUTH. is nog maar 18 jaar oud en heeft de stem van een engel. Breng je doos zakdoeken al maar mee want er kunnen wel eens traantjes vloeien.

58382600_2318991898319764_2822688378498056192_n.jpg