Top Buitenspeeldag in Rotselaar!

De Buitenspeeldag van Rotselaar was een succes! Met vele inwoners, jong en oud, beleefden we een fantastische namiddag. We zetten het terras buiten en genoten: de jongsten van de vele activiteiten en de (groot)ouders van een fijne namiddag in de zon.

“De jeugd- en sportdienst van Rotselaar realiseren voor de Buitenspeeldag een vernieuwend programma met een uitdagende mix van spelen, beleven, ontdekken en cultuur” vertelt schepen Jelle Wouters.

IMG_3279.jpeg

Het werd een namiddag vol dans, spel en beweging, trampolines, djembé, hockey, flip & flyer. De creatieve kinderen ontdekten hoe je slijm maakt, lieten zich schminken en leerden de leukste trucs van de ballonnenclown.

Voor de durvers was er een heuse klimrots en de sportievelingen kregen een bmx- en skate-initiatie van niemand minder dan Iciar Van den Bergh (Get Insane - Belgium's Got Talent). Ook was er de kans om te voetballen met de experts van Sportief Rotselaar en zorgde het reusachtig springkastelenpark voor dolle pret!

IMG_3277.jpeg

Als kers op de taart genoten we van een adembenemende show van Gilles Thiry, de finalist van Belgium's Got Talent, aan de 6-meter hoge Chinese mast! En dat bewegen niet moeilijk is, maar zelfs met zomerse temperaturen de moeite waard is, heeft de coole beweegbank van IPitup zeker bewezen.

We genoten van dit prachtig initiatief van de diensten Jeugd en Sport van de gemeente Rotselaar!

IMG_3280.jpeg