Vernieuwing van kinderopvang in Heikant

De werken voor de vernieuwing van de buitenschoolse kinderopvang ‘Stekelbees’ zijn gerealiseerd. Met dit project heeft het gemeentebestuur meer dan 90.000 euro geïnvesteerd in de kinderopvang van Rotselaar-Heikant.

De belangrijkste werken zijn de vernieuwing van de verschillende speelkamers , het sanitair (toiletten, lavabo’s en wastafels) en de centrale traphal. Daarnaast is er ook bijzondere aandacht voor de veiligheid (met nieuwe brand- en toegangsbeveiliging) en de realisatie van een energiezuinig gebouw door elektriciteitswerken en een nieuwe verwarming.

foto_BKO - kopie_0.JPG
Foto: CD&V-gemeenteraadsleden Nathalie Nouwen en Ilse Michiels
 

"Het gemeentebestuur van Rotselaar gaat resoluut voor een kwalitatieve en flexibele schoolse opvang voor álle kinderen en zonder wachtlijsten. Zo ondersteunen we u heel concreet in de combinatie van werk en gezin" vertelt schepen van Kinderopvang Jelle Wouters. Jaarlijks investeert het gemeentebestuur meer dan 235.000 euro werkingsmiddelen in de schoolse kinderopvang.

Dit professionele opvangaanbod moet gebeuren in een veilige en speelvriendelijke infrastructuur. Daarom is dit vernieuwingsproject alweer een belangrijke realisatie die goed is voor het welzijn van de kinderen in Rotselaar-Heikant.