Actie kinderopvang: Met vlag en wimpel!

Tijdens de week van de kinderverzorger trok schepen van Jelle Wouters naar kinderopvang ‘Stekelbees’ in Rotselaar-centrum. Hij bedankte er de kinderbegeleiders voor hun dagelijkse inzet. Met hart en ziel, professioneel en met veel toewijding zetten ze zich in om de kinderen een goede en fijne opvang aan te bieden. Zo beleven de kinderen een leuke tijd in de kinderopvang en kunnen de ouders hun kinderen er met een gerust hart achterlaten.

De actie ‘Met vlag en wimpel’ is een ideale gelegenheid om de ouders, tijdens deze feestelijke week, verder te betrekken bij de werking van de kinderopvang. Ze denken mee na over de inrichting van de opvangruimte en geven voorstellen voor boeiende activiteiten. Daarnaast nodigt Landelijke Kinderopvang de ouders  ook uit om, tijdens een ontmoetings-moment, cupcakes te komen proeven. Zo worden de banden tussen ouders en kinderbegeleiders verder versterkt.

prijsuitreiking.jpg

In kinderopvang ‘Stekelbees Rotselaar’ kregen de kinderen een vlag mee naar huis. Ze hebben deze thuis verder versierd en namen erna een selfie van hun knutselwerk. Schepen Jelle Wouters lootte op 16 oktober uit vele inzendingen een winnaar uit die met de hoofdprijs naar huis mocht: een bon voor Het Ijshoorntje!

De gemeente Rotselaar investeert jaarlijks meer dan 350.000 euro in schoolse kinderopvang. In Rotselaar maken momenteel meer dan 900 gezinnen (1.589 kinderen) gebruik van deze voor en naschoolse kinderopvang.