1.600 inwoners krijgen 30% korting voor Rock Werchter en TW Classic

Wereldsterren die normaal enkel in Parijs, Londen en New York optreden, staan binnenkort gewoon weer op onze festivals. Zo’n cultureel hoogtepunt in eigen gemeente, dat is iets om fier op zijn.

Meer dan 1.600 inwoners trekken met een serieuze korting naar de festivalweide. Op vraag van schepen Jelle Wouters geeft de festivalorganisator de inwoners van Rotselaar een korting van 30% op de tickets van Rock Werchter en TW Classic. Maar liefst 1.600 bewoners gingen op dit mooie aanbod in.

20160603_dc_jw_1.jpg

De camping organiseren, een drankstandje opzetten, het festivalterrein opruimen, ... #teamrotselaar vindt het belangrijk dat onze lokale verenigingen financieel voordeel halen uit het festival. We hebben veel respect voor de vrijwilligers die zich hard inzetten voor hun vereniging, ouderraad of bewonersdienst.

Daarom zoeken we voor iedereen een goede plaats uit: zo kan de Chiro van Werchter bijvoorbeeld weer 5 jaar extra camping organiseren en blijven de drankstanden op de steenweg  een vaste waarde. Ga er dus - met de centen die je uitspaart op de ticketprijs - zeker eentje drinken om onze verenigingen te steunen.