Nieuw stratenplan is handige wegwijzer

Inwoners van Rotselaar krijgen deze week een nieuw stratenplan in de brievenbus. Door deze nieuwe versie is de uitgave weer helemaal actueel.

Sinds de vorige versie zijn er nieuwe straten toegevoegd aan het plan: Frans De Catplein, Verdedigingsweg, Fazantenweg en Joseph Sasstraat. Daarnaast vind je in de publicatie ook tal van nuttige plaatsen terug en de contactinformatie van alle diensten. De verschillende gemeentelijke zalen, die je kan huren voor je evenementen of feesten, zijn handig opgelijst in het redactionele gedeelte.

Het stratenplan is modern, fris van lay-out, compact en toch goed leesbaar. Dat maakt het gemakkelijk te bewaren of mee te nemen op wandel- en fietstocht. Daarnaast vind op de achterzijde ook nuttige informatie over de dienstregeling van 'De Lijn', het overzicht van de openbare parkings en de parkeerplaatsen voor personen met een handicap.

17035877_10154861438946206_862963188_o_0.jpg

Wie nieuw is in de gemeente of Rotselaar bezoekt, kan een exemplaar van het stratenplan krijgen aan de snelbalie van het administratief centrum. Naast dit nieuwe stratenplan stelt de gemeente Rotselaar ook de trage wegenkaart (voor fietsers en wandelaars) en de veilige schoolroutekaart (scholieren) graag ter beschikking van alle inwoners en bezoekers.