2.500 vakantieplaatsen tijdens paas- en zomervakantie

Onlangs verscheen de vakantiegids met de vele activiteiten die georganiseerd worden in de paas- en zomervakantie. Voor #teamrotselaar is het belangrijk dat onze kinderen zich goed kunnen amuseren tijdens de vakantie.

_DSC7423 - kopie.jpg

Elk jaar versterken we het vakantieaanbod. In de paas- en zomerperiode zorgt dit voor 2.500 vakantieplaatsen bovenop het aanbod van onze verenigingen. In een handige vakantiekalender krijgen ouders een goed overzicht van alle activiteiten. Zo helpen we de ouders in Rotselaar in de moeilijke combinatie van werk en gezin.

Speelplein 'De Schavuit'
Speelpleinwerking 'de Schavuit' biedt dagelijks een waaier van kwalitatieve en avontuurlijke activiteiten aan. Elk kind kan er terecht, zonder wachtlijsten of vooraf inschrijven. Deze flexibele werking komt tegemoet aan de vraag van moderne gezinnen.Jaarlijks investeert de gemeente 16.000 euro in het speelplein om de kwaliteit en de betaalbaarheid te garanderen.

Kwalitatieve kinderopvang van 7 uur tot 18.30 uur
Landelijke Kinderopvang biedt, in opdracht van de gemeente, een ruim aanbod van kinderopvang aan op verschillende 'Stekelbees'-locaties en dit dagelijks voor meer dan 100 kinderen. Bovendien wordt er, op vraag van het gemeentebestuur, ook een tienerwerking aangeboden voor +12-jarigen.

Sport- en doekampen: sportief en creatief uitleven in de vakantie
De sport- en doekampen bezorgen alle kinderen een actieve en creatieve tijd onder begeleiding van professionele begeleiders. Er zijn extra plaatsen voorzien: 20 extra plaatsen in de paasvakantie en bijkomend 145 plaatsen in de zomervakantie. In de vakantieperiode kunnen er zo dagelijks meer dan 140 kinderen van dit actieve programma genieten.