Trots

Deze week verschijnt Trots, het nieuwe magazine voor de trotse Rotselarenaar. Het blad valt driemaandelijks bij u in de bus en brengt op een moderne en frisse wijze het belangrijkste nieuws van de gemeente en het Sociaal Huis.

13621420_10154160428786206_1825300737_o.jpg

Trots is opgebouwd volgens een gloednieuw concept waarbij de inwoner centraal staat. Als je het blad vastneemt, merk je dit meteen. De inspirerende reportages zijn geschreven vanuit de interesse van de mensen, de cover eert onze trotse inwoners en elk nummer beantwoordt uitgebreid een actuele vraag van één van deze inwoners.

Daarnaast is het TROTS-magazine het eerste product van een geslaagde samenwerking tussen de medewerkers van gemeente en Sociaal Huis. De informatienummers van beide organisaties smelten zo samen tot één nummer op maat van onze inwoners.

Dit blad staat naast de andere mediakanalen, zoals twitter, facebook, de infoschermen, website, ... Zo willen we u op een grondige, boeiende en leuke manier informeren over de vele troeven van uw gemeente, uw thuis.

Jelle Wouters
Schepen van Informatie