Vakantiepret met Speelplein 'De Schavuit'

Vanaf maandag 4 april tot en met vrijdag 8 april 2016 staan de 15 enthousiaste animatoren van het gemeentelijke speelplein ‘De Schavuit’ klaar om de kinderen van Rotselaar een onvergetelijke paasvakantie te bezorgen.

De basisschool van Rotselaar-Heikant wordt die week omgetoverd tot een heus speelparadijs met de leukste spellen en de coolste activiteiten. Op de gemeentelijke speelpleinwerking kunnen alle kinderen van 3 tot en met 12 jaar terecht, zij spelen per leeftijdsgroep samen. Een speelpleindag start om 9u en eindigt om 16u30, er is bovendien steeds opvang van 7u30 tot 9u en van 16u30 tot 18u.

Op de gemeentelijke website (www.rotselaar.be/speelplein) vinden ouders het volledige weekprogramma. Zo wordt er alvast een tipje van de sluier opgelicht van alle leuke activiteiten die er op het programma staan. “De Schavuit, dat is de boeiendste vakantie voor elk kind, elke dag opnieuw”, verzekert schepen van Jeugd Jelle Wouters.

Vooraf inschrijven niet nodig
Een dag vol speelplezier kost slechts 7,50 euro. Ouders kunnen ook een speelkaart kopen voor 35 euro, dit staat garant voor een hele week speelpret. Vooraf inschrijven hoeft niet, dit kan steeds de dag zelf ter plaatse. Om wachtrijen te vermijden kun je wel al het inschrijfformulier downloaden van de website en vooraf invullen.

Met speelplein ‘De Schavuit’ biedt de gemeente Rotselaar een uitgebreid en gevarieerd vakantieaanbod aan, naast de vele sport- en doekampen en de kinderopvang die Landelijke Kinderopvang ‘Stekelbees’ in opdracht van de gemeente Rotselaar organiseert.