Nieuwe vakantiebrochure pasen en zomer 2016

Deze week werd de nieuwe vakantiebrochure voor de paas- en zomervakantie voorgesteld.
“Dit is al de tweede vakantiebrochure van dit schooljaar. Ze bundelt maar liefst 90 activiteiten voor een vakantie vol sport, spel en plezier”, aldus schepen van Jeugd en Kinderopvang Jelle Wouters.

De gemeente Rotselaar maakt als eerste in de regio het aanbod van activiteiten, kampen en opvanginitiatieven zo snel bekend.  Dit gebeurt op vraag van onze gezinnen, zodat ze al vroeg op het jaar hun vakantieplanning kunnen opmaken.

KalenderRotselaar.png

De gemeente Rotselaar biedt uw kinderen een gevarieerd en speels aanbod van activiteiten tijdens de paas- en zomervakantie. Deze gemeentelijke activiteiten zijn succesvol. Daarom breiden we het aanbod in 2016 nog verder uit.

In de paasvakantie zorgen we zo voor 20 extra plaatsen in de sport- en doekampen. Tijdens de zomervakantie kunnen er bijkomend maar liefst 145 kinderen  genieten van dit leuke aanbod.

Ook speelpleinwerking ‘De Schavuit’ biedt dagelijks een waaier van leuke activiteiten aan voor onze kinderen. De ouders  appreciëren de kwalitatieve werking en de lage kostprijs van ‘De Schavuit’, zo blijkt uit de ouder- bevraging.

Daarnaast vinden de ouders het heel handig dat je zonder enig probleem ook op de dag zelf nog kan inschrijven. Deze flexibele werking komt bewust tegemoet aan de vraag van vele moderne gezinnen.

Natuurlijk biedt ook Stekelbees, in samenwerking met de gemeente Rotselaar, ook dit jaar een ruim aanbod van kinderopvang aan voor meer dan 100 kinderen per dag.

"Tijdens de paas- en zomervakantie zorgt de gemeente Rotselaar dus voor meer dan 2500 vakantieplaatsen voor onze kinderen”, aldus schepen Jelle Wouters.

En daar bovenop komen nog de vele initiatieven van de Rotselaarse verenigingen. Want deze brochure bevat, naast het ruime gemeentelijke aanbod, ook een handig overzicht met tal van activiteiten en kampen die door de Rotselaarse verenigingen en clubs in de vakantieperiode worden aangeboden.