Nieuw stratenplan

Inwoners van Rotselaar krijgen deze week een nieuw stratenplan in de brievenbus. Door deze nieuwe versie is de uitgave weer helemaal actueel.

Sinds de vorige versie zijn er drie nieuwe straten toegevoegd aan het plan: Aspergeveld, Streekveld en Frans Drijversplein. Daarnaast vind je op de publicatie ook nuttige plaatsen terug en contactinformatie over de gemeentelijke diensten.

Het stratenplan is gemoderniseerd en een stuk compacter. Dat maakt het gemakkelijk om het te bewaren of mee te nemen wandel- of fietstocht. Nieuw is de 11088131_10153119908581206_1952349202_n.jpginformatie over de dienstregeling van De Lijn, het overzicht van de openbare parkings en de parkeer- plaatsen voor personen met een handicap.

De beschikbare zaalinfrastructuur is ook opgenomen in het redactionele gedeelte.

Wie nieuw is in de gemeente of Rotselaar bezoekt, kan een exemplaar van het stratenplan krijgen aan de snelbalie van het administratief centrum.

Naast dit nieuwe stratenplan werden recent ook de trage wegenkaart (voor fietsers en wandelaars) en de veilige schoolroutekaart (scholieren) door de gemeente Rotselaar vernieuwd.