Bedankt jeugdvrijwilligers!

In Rotselaar zijn honderden jeugdvrijwilligers actief in scouts, chiro, jeugdhuis en het speelplein. Ze geven, vaak al hun vrije tijd, aan de organisatie van activiteiten, zomerspelen en kampen voor onze kinderen. Zo zorgen ze met hun sociaal engagement dat onze gemeente bruist van leven en vele kinderen zich geweldig kunnen amuseren met hun vrienden.

In totaal trokken deze zomer maar liefst 680 kinderen uit Rotselaar op kamp. Ze beleefden er de tijd van hun leven! Het werd allemaal georganiseerd en begeleid door onze jongeren in de chiro en scouts. De jeugdhuizen Floere Bloes en Mena zijn een heel jaar open zodat de jeugd er in het weekend en vakantie kan langslopen en een plek hebben om ‘thuis’ te komen.  En in de paas- en zomervakantie genoten meer dan 3.000 kinderen van de leukste spelletjes en de beste zorgen van de animatoren van speelplein ‘De Schavuit’.

Stuk voor stuk zijn het vrijwilligers met een hart voor onze kinderen. Om deze prachtige zomer af te sluiten werden ze allen met veel liefde bedankt tijdens een grote barbecue, aangeboden door de gemeente Rotselaar. En nadien bracht Thomas Smith (foto) -  finalist van Humo’s Comedy Cup en bekend van oa Comedy Casino, Neveneffecten, Mag ik U kussen, De Kazakkendraaiers en Scheire en de Schepping - geweldige comedy. Een topavondje!

thomas-smith-rotselaar.jpg