Dag van de Inwoner

NIEUW: Dag van de inwoner

Rotselaar zet inwoners centraal

Met meer dan 500 bezoekers was de eerste editie van de 'Dag van de Inwoner' meteen een schot in de roos. Vooraf ontving het gemeentebestuur ook al 150 nieuwe inwoners exclusief met een warm welkom. De gemeente Rotselaar en de cultuurraad zijn de trekkers van de eerste ‘Dag van de inwoner’, een evenement waar iedereen welkom is omdagvandeinwoner2014.jpg Rotselaar te ontdekken. De gemeentediensten en het actieve verenigingsleven ontvangen je er met veel enthousiasme.

De Dag van de inwoner geeft alle inwoners de kans om in een gezellige en open sfeer kennis te maken met de gemeente en haar diensten.

Ook de politie, het Sociaal Huis en Sportoase geven er graag een antwoord op al je vragen.

Rotselaar hecht als moderne gemeente veel belang aan een kwalitatieve service en een persoonlijk contact met de inwoners. Toch is het uitgebreide aanbod van dienstverlening bij vele inwoners nog onbekend. Op de Dag van de inwoner ontdek je wat de gemeente speciaal voor jou in petto heeft.

Dat Rotselaar een bloeiend verengingsleven heeft, blijkt uit de aanwezigheid van maar liefst 40 verenigingen die deelnemen aan de verenigingen-beurs.

Met interactieve standen en verschillende demo’s stellen ze hun werking en talrijke activiteiten voor. Je ontmoet er tal van interessante jeugd-, cultuur- en sportverenigingen voor jongeren, gezinnen en senioren.

De Dag van de inwoner vindt plaats op het domein van Sportoase ‘de Toren’. Verwacht geen saaie standen, maar een warme ontvangst waar je (letterlijk) kunt proeven van alles wat Rotselaar te bieden heeft. Verder zijn er prijzen te winnen, is er een gezellige praatbar en krijgt elke bezoeker een gratis ijsje bij het verlaten van de zaal.